OVER ONS

WELKOM BIJ DE SCHOOL VAN LEVENSKUNST

Bij ons staat jouw essentie centraal, jouw innerlijke potentieel en wie jij werkelijk bent. Het is onze passie om dat potentieel te ontsluiten en te zien hoe jij tot bloei komt!

Verbinding, groei en creativiteit zijn de drijvende krachten achter alles wat we doen.

Onze trainingen, worden gegeven door een team van experts met zowel kennis als levenservaring en zijn ontworpen om jou te inspireren en te begeleiden op jouw unieke reis.

De Kunst van het Leven is het creëren van jouw mooiste leven en

het volledig omarmen van alles wat daarbij hoort.

Dit maakt jou tot een ware professionele levenskunstenaar.

Doe mee en ontdek de magie van het leven in al zijn facetten!

TEAM

Bettine Bakker

(NLP)Trainer & Onderwijsprofessional

Mijn naam is Bettine Bakker. Toen er zeven jaar geleden baarmoederhalskanker werd gediagnosticeerd, was dat ongevraagd het begin van een nieuw en lang levensverhaal. Ik was zwanger van ons derde kind, stond midden in het leven en had een fijne baan als directeur van een kindcentrum. Door de behandelingen tot op de dag van vandaag, heeft mijn leven een andere wending gekregen. Cruciaal voor mijn levenslust is het actief blijven investeren in mijn eigen ontwikkeling. Zo volgde ik verschillende NLP-opleidingen, leerde ik provocatief coachen en storytelling en -writing. Door mijn ervaring in het onderwijs te verbinden met mijn analytische kennis en te combineren met mijn eigen ontwikkeling hoop ik een steentje bij te dragen aan de mensen die werken met de volgende generatie.

Anne Mulder - van Veenendaal

Founder & Trainer

Mijn naam is Anne Mulder, eigenaar en trainer van de School van Levenskunst. Als mens heb ik enorm veel geïnvesteerd in mijn eigen reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Van NLP, schaduwverlichting, filosofie sjamanisme, leiderschapstrainingen, een intensieve literatuurstudie op gebied van bewustzijn, non dualiteit en persoonlijke ontwikkeling, tot aan tot aan studies beïnvloeding & dieptepsychologie. Daarnaast heb ik een professionele achtergrond als ondernemer, trainer en liggen mijn roots in de creatieve wereld (marketing & communicatie). 


Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

CONTACT

De School van Levenskunst

www.deschoolvanlevenskunst.nl

info@deschoolvanlevenskunst.nl

(Anne) 06-11479501

De School van Levenskunst is een onderdeel van Anne Mulder Producties