DEEP DIVE PROGRAM

Een programma waarin je de diepte ingaat in het verbinden en communiceren. Bereik meesterschap in het verbinden met jezelf en anderen. Excelleer in communicatie, terwijl je zowel als mens en als professional boven jezelf uitstijgt, met beide voeten op de grond.

DEEP DIVE PROGRAM

Een programma waarin je de diepte ingaat in het verbinden en communiceren. Bereik meesterschap in het verbinden met jezelf en anderen. Excelleer in communicatie, terwijl je zowel als mens en als professional boven jezelf uitstijgt, met beide voeten op de grond.

ZELDZAAM

Een zeldzame samensmelting van eeuwenoude principes, moderne psychologische inzichten en praktische strategieën, die een holistische benadering van communicatie biedt die je nergens anders vindt.

EENVOUDIG

Verfrissend eenvoudig doordat het zich richt op ervaringsgericht leren. Dit stelt deelnemers in staat om direct praktische vaardigheden toe te passen en hun denkvermogen te ontwikkelen, zonder overweldigd te worden door complexiteit.

INNOVATIEF

Gebaseerd op de strategieën en modellen van NLP, gecombineerd met de analytische psychologie van Jung, biedt dit programma deelnemers een ondersteunende omgeving om te experimenteren en te groeien.

ZELDZAAM

Een zeldzame samensmelting van eeuwenoude principes, moderne psychologische inzichten en praktische strategieën, die een holistische benadering van communicatie biedt die je nergens anders vindt.

EENVOUDIG

Verfrissend eenvoudig doordat het zich richt op ervaringsgericht leren. Dit stelt deelnemers in staat om direct praktische vaardigheden toe te passen en hun denkvermogen te ontwikkelen, zonder overweldigd te worden door complexiteit.

INNOVATIEF

Gebaseerd op de strategieën en modellen van NLP, gecombineerd met de analytische psychologie van Jung, biedt dit programma deelnemers een ondersteunende omgeving om te experimenteren en te groeien.

IS DIT WAT JIJ WIL?

Als professioneel persoon, zoek je naar kracht en balans, en wens je leiderschap over jezelf te ontwikkelen, terwijl je je bewust wordt van je talenten en de impact die je wilt hebben. Je begrijpt dat het onbewuste vaak het bewuste aanstuurt en je wilt leren hoe je dit kunt beïnvloeden, zodat je zowel jezelf als anderen vanuit verbinding kunt leiden.


Je excelleert in je vakgebied, maar toch voel je je soms vastlopen. Niet alleen op professioneel vlak, maar ook in persoonlijke interacties kun je meer daadkracht gebruiken. Misschien heb je jezelf wijsgemaakt dat externe factoren de oorzaak zijn van je uitdagingen, maar diep van binnen weet je dat de blokkades vooral binnenin jou liggen. Je verlangt naar zelfkennis en echt leiderschap over jezelf, zodat je anderen vanuit verbinding kunt leiden.


Het is tijd om eerlijk te zijn tegenover jezelf en je talenten te erkennen. Je wilt je boodschap helder overbrengen, zodat anderen de impact van je woorden voelen. Je verlangt naar authenticiteit en daadkracht, en wilt je kunnen focussen op wat werkelijk belangrijk is, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.


Het is tijd om niet langer te aarzelen, maar juist je leiderschap te omarmen. Wij bieden de juiste begeleiding, zodat je vanuit zelfinzicht zowel jezelf als anderen kunt leiden, inspireren en begeleiden naar groei en succes vanuit een diepe verbinding.

JA! DAT WIL IK

DIT IS VOOR JOU ALS JE

 • Zelfinzicht: Je krijgt een dieper inzicht in je eigen capaciteiten, patronen en drijfveren, wat je helpt om effectiever te functioneren.
 • Leiderschap: Je ontwikkelt leiderschapsvaardigheden, waardoor je beter in staat bent om zowel jezelf als anderen te leiden en te inspireren.
 • Balans: Je leert hoe je balans kunt vinden tussen je professionele en persoonlijke leven, waardoor je meer voldoening en harmonie ervaart.
 • Authenticiteit: Door jezelf beter te leren kennen, kun je authentieker zijn in je interacties en communicatie, wat leidt tot meer verbinding en impact.
 • Daadkracht: Je vergroot je vermogen om doelgerichte actie te ondernemen en obstakels te overwinnen, zowel in je professionele als persoonlijke leven.
 • Focus: Je leert je te concentreren op wat werkelijk belangrijk is, waardoor je effectiever kunt zijn in het bereiken van je doelen.
 • Impact: Je ontdekt hoe je jouw talenten en krachten kunt inzetten om een positieve impact te hebben op anderen en je omgeving.
 • Verbinding: Je leert hoe je op een dieper niveau verbinding kunt maken met anderen, wat leidt tot betere relaties en samenwerking.
 • Groeimindset: Je ontwikkelt een groeimindset, waardoor je open staat voor leren, groei en ontwikkeling.
 • Succes: Door de juiste begeleiding en inzichten kun je jouw potentieel maximaliseren en streven naar persoonlijke en professionele successen.

WAT LEER JE?

 • Het begrijpen en beïnvloeden van je eigen gedachten, emoties en gedrag.
 • Waar gedrag vandaan komt en hoe je dit kunt beïnvloeden.
 • Effectieve communicatievaardigheden om betere relaties op te bouwen en anderen te beïnvloeden.
 • Het identificeren en transformeren van belemmerende overtuigingen en patronen.
 • Het stellen en bereiken van duidelijke doelen en het creëren van een positieve mindset voor succes.
 • Hoe je de relatie met jezelf en anderen naar een hoger niveau kunt brengen.
 • Leer duidelijk communiceren over wat jij nodig hebt.
 • Leer vooral jezelf echt goed kennen.
 • De polariteit tussen het mannelijke en het vrouwelijke in de buitenwereld en in jezelf.
 • Wat jou bijzonder maakt als mens.
DAT WIL IK 


PERSOONLIJKHEIDSPROFIEL

In deze training staat zelfontwikkeling centraal. Je gaat op een diepgaand niveau verkennen hoe jouw eigen professionele model eruitziet: hoe je werkt, hoe je verbinding maakt met anderen en hoe je in het leven staat.

Een belangrijke techniek die we hierbij gebruiken is modelleren, een methode uit de Neurolinguïstisch Programmeren (NLP). Hierbij observeer je succesvolle processen van anderen en breng je ze in kaart. Vervolgens probeer je deze processen zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen en te integreren in je eigen manier van werken.

Om een vaardigheid echt eigen te maken, is het cruciaal om zowel de competentie (het kunnen doen) als het bewustzijn (het weten waarom en hoe je het doet) te ontwikkelen. Vaak zijn vaardigheden bij experts grotendeels onbewust of intuïtief. Ze kunnen moeilijk uitleggen waarom ze iets doen zoals ze het doen. Door te modelleren, ga jij ontdekken wat het grote verschil maakt en hoe je dit kunt toepassen in je eigen professionele model. Dit proces van zelfreflectie en bewustwording zal je helpen om jezelf verder te ontwikkelen en je potentieel optimaal te benutten.

Deze dingen ga je o.a. in kaart brengen

Welke metaprogramma's (de wijze waarop jij informatie filtert) zet jij in.

Wat is jouw voorkeursrepresentatiesysteem? (zintuigelijke waarneming)

Ikigai (je doel in het leven)

De verhouding tussen het mannelijke en het vrouwelijke in jou, ook wel bekend als de Yin-Yang-verhouding.
Je schaduw, zowel positief als de negatieve

HET DEEP DIVE PROGRAM

Het Beyond Programma bestaat uit een intake, 3individuele (online) coachingssessies en 18 trainingsdagen. Daarnaast neem je deel aan intervisie, maak je een reflectiewerkstuk en geef je een eindpresentatie. Het programma duurt in totaal ongeveer 10-12 maanden.


Dit programma kan gevolgd worden als je het Beyond Programma, een NLP practitioner gevolgd hebt of bij voldoende persoonlijke ontwikkeling.

KENNISMAKING

Voor je start, maken we eerst kennis met elkaar. We vragen je om je huidige situatie, je gewenste situatie, hindernissen en hulpbronnen in kaart te brengen. Daar gaan we samen over in gesprek, leggen we de werkwijze van de School van Levenskunst uit en bespreken we de vragen die je nog hebt. Deze intake kan online of offline plaatsvinden en zal met een van de trainers van de School van Levenskunst zijn.

LET'S MAKE A DEEP DIVE!

FUNDAMENT

We gaan dieper in op hoe boodschappen zowel bewust als onbewust worden verwerkt, en we onderzoeken de verschillende lagen van communicatie en hoe deze bijdragen aan het creëren van verbinding en het bereiken van doelen. Je leert hoe je duidelijk in kaart brengt wat je wilt bereiken en we duiken dieper in op de concepten die je hebt geleerd in het 'Beyond' programma. We herhalen de fundamentele modellen uit de Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en laten zien hoe je ze effectief kunt inzetten. Je krijgt inzicht in hoe je zelf informatie verwerkt en we nemen alles wat je hebt geleerd in het 'Beyond' programma nog eens door, zodat je fundament stevig staat.

NLP

Deze training biedt een uitgebreide verkenning van de masterstof vanuit de Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), waarbij diverse modellen worden geïntegreerd. Je ontwikkelt niet alleen inzicht in hoe mensen waarnemen en hun waarnemingen filteren, maar ook hoe je deze processen bij jezelf kunt herkaderen en in je voordeel kunt laten werken. Ontdek de diepgaande kracht van taal en leer niet alleen te luisteren naar de gesproken woorden, maar ook naar de verborgen boodschappen. Daarnaast krijg je een grondige uitleg over modelleren: hoe je het gedrag van anderen analyseert en vervolgens toepast om je eigen doelen te bereiken. Dit vormt slechts het begin van wat deze training te bieden heeft.

JUNG

We integreren de concepten en modellen Jung (grondlegger van de analytische psychologie) om een dieper begrip te krijgen van hoe ons onbewuste ons gedrag, emoties en overtuigingen beïnvloedt, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Je leert niet alleen hoe je deze processen bij jezelf kunt herkaderen en benutten, maar ook hoe je ze kunt gebruiken om anderen beter te begrijpen en effectiever met hen te communiceren.

Je ontdek de kracht van archetypische patronen en symbolen, en je leert hoe je deze kunt interpreteren om inzicht te krijgen in jezelf en anderen.

Door Jung's inzichten te integreren in je professionele leven, kun je een dieper begrip ontwikkelen van jezelf en anderen.

ONTWIKKELING

Het draait om ontwikkeling in de meest ware zin van het woord. Je krijgt niet alleen inzicht in de verschillende lagen die jou omhullen, maar ook in hoe je persoonlijkheidsprofiel is samengesteld. Je ontdekt wat jou drijft, wat je doelen zijn en hoe je deze met elkaar kunt verbinden. Dit brengt je terug naar de kern van wie je werkelijk bent, naar wat er diep van binnen in je leeft en hoe je deze innerlijke krachten kunt benutten in je professionele leven.

Door jezelf op dit diepe niveau te leren kennen, ontwikkel je ook een scherper inzicht in anderen. Je leert niet alleen om beter te zien, te horen, te voelen en te begrijpen, maar ook om op elk niveau verbinding te maken in zowel je professionele als je persoonlijke leven.


WAT LEVERT HET OP?

Het Beyond-programma biedt professionals:

 • Je verkrijgt niet alleen een dieper inzicht in je eigen capaciteiten, patronen en drijfveren, maar ook de tools om deze effectief te benutten.
 • Het programma biedt een platform om leiderschapsvaardigheden te cultiveren, waardoor je niet alleen jezelf, maar ook anderen kunt inspireren en leiden naar groei en succes.
 • Je leert hoe je balans kunt vinden tussen je professionele en persoonlijke leven.
 • Een dieper begrip van jezelf en authentieker zijn in je interacties.
 • Vergroten van je daadkracht en vermogen om obstakels te overwinnen.
 • Focus op wat werkelijk belangrijk is en effectiviteit in je acties en beslissingen.
 • Je unieke talenten en krachten inzetten om een positieve impact te hebben op anderen en je omgeving.
 • Verbeterde kwaliteiten van je relaties en samenwerkingen.
 • Je ontwikkelt een groeimindset, waardoor je open staat voor leren, groei en ontwikkeling.
DAT WIL IK


KORTOM:

Investering: 4.750 euro excl. btw

Duur: 18-daagse training

Extra: Intake, intervisie & 3 (online) coaching sessies

Locatie: Veenendaal

Deelnemers: Max. 18

Tevens is het mogelijk om deze training in-company te volgen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

DAT WIL IK


DE TRAINERS

Femke

Door het inzetten van Femke haar speelsheid, humor, kwetsbaarheid en kennis zorgt zij voor verbinding, diepgang en plezier.

Shirley

Onze breinexpert waar psychologische wijsheid samen komt met wetenschappelijke kennis.

Bettine

Bettine neemt je mee in de kunst van taal op een analytische wijze , zodat het bijdraagt aan je professionele ontwikkeling.

Anne

Anne neemt je mee de diepte in. Ze spiegelt delen die je kunt inzetten als professional.

WIL JE MEER WETEN?

Ben je nieuwsgierig of dit iets voor jou is of wil je meer informatie? Voel je vrij om een (online) persoonlijk adviesgesprek in te plannen. Tijdens een persoonlijke kennismaking kunnen wij je alles over dit programma vertellen en kun jij al je vragen stellen. Op basis daarvan kunnen wij adviseren of dit programma aansluit bij waar jij staat in het leven en bij jouw behoeften.

INSCHRIJVEN

Op dit moment zijn er nog geen startdata bekend. Geef hieronder aan of je op de hoogte gehouden wilt worden wanneer we starten, of als je meer informatie wilt ontvangen. Tevens is het mogelijk om deze training in-company te volgen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.