ZAKEN DOE JE MET MENSEN

IN COMPANY COMMUNICATIE TRAININGEN

ZAKEN DOE JE MET MENSEN

IN COMPANY COMMUNICATIE TRAININGEN

MENSELIJKE CONNECTIE IS DE KRACHT VAN DE TOEKOMST

In de snelle en uitdagende zakelijke wereld, is er niets zo waardevol dan goed te weten wie je bent, je eigen authenticiteit te leven en deze authentieke kracht te gebruiken voor ongekend succes.


Waarom is dit zo belangrijk?

Heel simpel! Mensen zijn een groot onderdeel van jouw bedrijf. Authentieke mensen kunnen een bedrijf transformeren. Ze brengen niet alleen een rust en innerlijk geluk in hun eigen leven, maar dragen ook bij aan de bedrijfscultuur en het succes van hun organisatie. Het resultaat? Een aanzienlijke vermindering van ziekteverzuim en een werkomgeving waar iedereen wil werken.

Maar dat is niet alles. Het vermogen om op een authentieke manier verbinding te maken met anderen is de ruggengraat van succes in het bedrijfsleven. Sterke klantrelaties, effectievere samenwerking met collega's en duurzame zakelijke partnerschappen zijn slechts enkele van de voordelen die authenticiteit en verbinding met zich meebrengen.


HOE BEREIK JE DIT?

Dat is waar De School van Levenskunst bij kan helpen. Met diepgaande kennis van de dieptepsychologie van Carl Jung, strategieën uit de wereld van marketing en beïnvloedingspsychologie, en communicatietechnieken zoals NLP, kunnen wij je helpen om jouw en je collega’s de geheimen van effectieve communicatie en verbinding te leren.

Je vraagt je misschien af, waarom voor De School voor Levenskunst kiezen? Het antwoord is eenvoudig. Wij bieden niet alleen een schat aan ervaring en kennis, maar wij passen deze expertise aan op maat van jouw behoeften en die van je bedrijf. Wij helpen je niet alleen bij het versterken van interne samenwerking, maar ook bij het optimaliseren van relaties met je zakelijke netwerk en klanten. Samen kunnen we een op maat gemaakt concept ontwikkelen, variërend van intensieve dagworkshops tot langdurige trainingsprogramma's, of zelfs losstaande projecten, om jouw bedrijf te helpen betere relaties met klanten op te bouwen.

WAAROM PROFESSIONELE COMMUNICATIE VAN BELANG IS


In talloze organisaties wordt de noodzaak van verbeterde communicatie steeds belangrijker, met name in interacties met jouw klanten en (zakelijke) relaties. Streef jij naar een meer 'professionele' aanpak? Maar wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Streef jij naar een verbeterde onderlinge verstandhouding, een helderder begrip van elkaars intenties, verbeterde samenwerking en het consequent nakomen van afspraken? Wil jij luisteren tot een prioriteit maken?

Jouw interne communicatie weerspiegelt altijd de dynamiek en cultuur binnen jouw organisatie of afdeling. Communicatie is 'altijd' aanwezig, zelfs als er geen woorden worden uitgewisseld. Communicatie kan soms leiden tot aannames, misverstanden, irritaties en tijdverlies. Het is niet altijd eenvoudig om de communicatie helder te houden; emoties spelen vaak een rol en kunnen de communicatie vertroebelen.

EEN OP MAAT GEMAAKT PROGRAMMA

Ben jij klaar om jouw communicatievaardigheden te versterken? Onze training in communicatie richt zich op jouw persoonlijke groei en heeft tegelijkertijd tot doel de professionaliteit binnen jouw organisatie te versterken. Enkele elementen van het programma zijn onder andere:

  • Het leggen van effectief contact met collega's en relaties
  • Het begrijpen van projectie en hoe dit voor jou werkt
  • Het afstemmen van jouw communicatie op de missie en waarden van jouw organisatie
  • De ontwikkeling van een professionele houding
  • De invloed van overtuigingen en emoties op jouw communicatie en gedrag
  • Inzicht in jouw gedrag en jouw communicatiestijl

Ben jij er klaar voor om de kwaliteit van jouw communicatie te versterken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt programma dat voldoet aan de behoeften van jouw organisatie