WIJ ZIJN LEVENSKUNSTENAARS

En wij laten jou verbinden. Het begint met verbinden met jezelf.

Niet alleen weten wie je bent, maar vooral ook ervaren wie je bent.

Van daaruit ga je verbinden met jezelf en met anderen.

Menselijke verbinding.

Menselijke communicatie.

WIJ ZIJN LEVENSKUNSTENAARS

En wij laten jou verbinden. Het begint met verbinden met jezelf.

Niet alleen weten wie je bent, maar vooral ook ervaren wie je bent.

Van daaruit ga je verbinden met jezelf en met anderen.

Menselijke verbinding.

Menselijke communicatie.

WHY
Bij alles wat wij doen, geloven wij in de kracht van verbinding.

Verbinding met jezelf en met de ander.

Door te verbinden ontdek je, leer je, maar bovenal groei je!

Als professional, maar vooral als mens.

Wij geloven dat een ieder iets heeft wat hem of haar bijzonder maakt.


Bijzonder niet beter.

HOW

Wij werken met een combinatie van NLP, Jungiaanse psychologie, en andere psychologische stromingen, en brengen deze naar het bedrijfsleven. Onze benadering draait om ervaren en leren, niet alleen uit boeken, maar door doorleefde ervaringen. Elke trainer heeft unieke expertise en passie, en onze trainingen worden op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van de deelnemers.

Onze werkwijze omvat:

  • Ervaring boven theorie: Onze trainers hebben jarenlange ervaring in persoonlijke ontwikkeling.

  • Op maat gemaakte trainingstrajecten: We matchen de juiste trainer met de juiste vraag.

  • Multidisciplinaire aanpak: Gebruik van meerdere trainers voor een complete ervaring.

  • NLP als basis: Al onze trainers zijn gecertificeerd in NLP, aangevuld met hun eigen expertise.

  • Balans tussen psychologie, spiritualiteit en bedrijfsleven: Respect voor elk wereldbeeld en focus op zingeving in het werk.

WHAT

Wij ontwikkelen en geven workshops & trainingen om te groeien en te verbinden met jezelf en met de ander. Het doel is zelfleiderschap en persoonlijke groei door een diepere zelfkennis. Onze diensten omvatten:

  • Workshops en trainingen gericht op persoonlijke en professionele groei.

  • Maatwerktrajecten afgestemd op de specifieke behoeften van bedrijven en individuen.

  • Zingeving brengen naar het bedrijfsleven zonder zweverig te zijn, met een combinatie van NLP, psychologie en communicatie.

WHO

Femke Hofstede

(NLP)Trainer & Coach

Mijn naam is Femke Hofstede. Nadat ik jaren met veel plezier in het basisonderwijs  gewerkt heb, ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen. Inmiddels ben ik afgestudeerd als internationaal NLP trainer en Post HBO trainer. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen op het gebied van Transactionele Analyse gevolgd. Mag ik familie- en organisatieopstellingen begeleiden en heb ik mijn papieren voor (energetisch)kindercoach behaald. Op dit moment ben ik werkzaam als (NLP)trainer, coach (persoonlijke groei) en begeleid ik leerlingen met een zorgarrangement in het basisonderwijs. Door het inzetten van mijn speelsheid, humor, kwetsbaarheid en kennis zorg ik voor verbinding, diepgang en plezier.

Shirley van Doesburg

(NLP)Trainer & Holistisch lichaam -en zielstherapeut met expertise breinwetenschap.

Mijn naam is Shirley van Doesburg, bevlogen, attent, daadkrachtig, optimistisch en een mentale ontdekkingsreiziger (ook wel psychonaut genoemd) in de breedste zin van het woord. De verbinding met mijzelf is nu prachtig, liefdevol en harmonieus. Dat is echter niet altijd zo geweest. Na onder anderen een traumatische jeugd, waardoor ik altijd aanstond en alert was (gedreven door angst), ik er niet toe deed, een “pleaser” ten top was, leef ik nu recht vanuit mijn hart, vanuit kracht en liefde.

Mijn missie is psychologische wijsheid via een combinatie van wetenschappelijke en spirituele kennis vergaren, ervaren en inspirerend doorgeven. Dit omvat o.a. een combinatie van Psychologie, NLP, HUNA, PMA, MBIT, adem -en traumatherapie, energetisch -en systemisch werk. Mijn roots liggen als ondernemer in de parfumerie – en schoonheidsverzorgingsbranche, waardoor ik hospitality in een hoog vaandel heb staan.

Bettine Bakker

(NLP)Trainer & Onderwijsprofessional

Mijn naam is Bettine Bakker. Toen er zeven jaar geleden baarmoederhalskanker werd gediagnosticeerd, was dat ongevraagd het begin van een nieuw en lang levensverhaal. Ik was zwanger van ons derde kind, stond midden in het leven en had een fijne baan als directeur van een kindcentrum. Door de behandelingen tot op de dag van vandaag, heeft mijn leven een andere wending gekregen. Cruciaal voor mijn levenslust is het actief blijven investeren in mijn eigen ontwikkeling. Zo volgde ik verschillende NLP-opleidingen, leerde ik provocatief coachen en storytelling en -writing. Door mijn ervaring in het onderwijs te verbinden met mijn analytische kennis en te combineren met mijn eigen ontwikkeling hoop ik een steentje bij te dragen aan de mensen die werken met de volgende generatie.

Anne Mulder - van Veenendaal

Founder & (gast)trainer

Met een achtergrond in de dieptepsychologie van Carl Jung zou ik me niet direct labelen als een dieptepsycholoog. Mijn ervaring strekt zich ook uit tot de wereld van marketing, maar ik aarzel om mezelf simpelweg een marketeer te noemen. Ik heb een diploma op zak dat me een beïnvloedingspsycholoog zou kunnen noemen, maar ik ben meer dan slechts die titel. Mijn roots liggen eveneens in de reclamewereld. Naast alles wat ik gedaan heb op gebied van persoonlijke ontwikkeling zit er ook een enorm vuur in mij, een drive. Commercie en ondernemerschap zijn dan ook twee woorden waar ik niet vies van ben. Ik beweeg me net zo makkelijk in de spirituele wereld als in de zakelijke wereld.

Hoewel ik mezelf niet als een (NLP) communicatiespecialist beschouw, maak ik gebruik van diverse (NLP) communicatietechnieken om mijn boodschap over te brengen. Ik ben geen sjamaan, maar ik omarm wel sjamanistische hulpmiddelen in mijn werk. Hoewel zweverig spiritualisme niet mijn kern is, erken ik de kracht van energie en werk ik hiermee op een aardse manier.

Wat voor mij het meest passend voelt, is het label van alchemist. Ik zie mezelf als een alchemist die jou kan begeleiden bij het ontdekken van het onbewuste, oftewel het innerlijke goud dat in je schuilt. Dit doe ik door middel van creatie, door mogelijkheden te scheppen waarmee je jouw eigen innerlijke schatten kunt verkennen. Ik reik je de tools aan om lichaam, geest en ziel met elkaar te verbinden. Mijn specialisatie ligt in het werken met zowel het onderbewuste als het bewuste zelf. Met een holistische benadering ontwikkel ik trainingen, workshops en producten om zelfontwikkeling, zelfervaring en verbinding te stimuleren. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het verbinden met anderen, zowel op bewust als onbewust niveau, zowel in persoonlijke als zakelijke contexten. Ik kijk ernaar uit om met je verbindingen te maken.


Wil je meer over mij weten? Neem dan een kijkje op mijn website.


MEER OVER ANNE

CONTACT

De School van Levenskunst

www.deschoolvanlevenskunst.nl

info@deschoolvanlevenskunst.nl

(Anne) 06-11479501

De School van Levenskunst is een onderdeel van Anne Mulder Producties