BEYOND PROGRAM

Programma wat voorbij het standaard verbinden en communiceren gaat. Wordt bijzonder in verbinden met jezelf en de ander. Meesterschap in communicatie, terwijl je groeit als de mens achter de professional.

BEYOND PROGRAM

Programma wat voorbij het standaard verbinden en communiceren gaat. Wordt bijzonder in verbinden met jezelf en de ander. Meesterschap in communicatie, terwijl je groeit als de mens achter de professional.

UNIEK

 Een zeldzame samensmelting van eeuwenoude principes, moderne psychologische inzichten en praktische strategieën, waardoor een holistische benadering van communicatie mogelijk is die nergens anders te vinden is.

SIMPEL

Verrassend simpel omdat het zich richt op ervaringsgericht leren, waardoor deelnemers direct praktische vaardigheden kunnen toepassen en hun denkvermogen kunnen ontwikkelen zonder overweldigd te worden door complexiteit.

VEILIG

Gebaseerd op de strategieën en modellen uit de NLP gecombineerd met andere psychologische methodes, waardoor de deelnemers een ondersteunende omgeving hebben om te experimenteren en te groeien.

UNIEK

 Een zeldzame samensmelting van eeuwenoude principes, moderne psychologische inzichten en praktische strategieën, waardoor een holistische benadering van communicatie mogelijk is die nergens anders te vinden is.

SIMPEL

Verrassend simpel omdat het zich richt op ervaringsgericht leren, waardoor deelnemers direct praktische vaardigheden kunnen toepassen en hun denkvermogen kunnen ontwikkelen zonder overweldigd te worden door complexiteit.

VEILIG

Gebaseerd op de strategieën en modellen uit de NLP gecombineerd met andere psychologische methodes, waardoor de deelnemers een ondersteunende omgeving hebben om te experimenteren en te groeien.

IS DIT JOUW VERHAAL?

Jij bent ontzettend goed in je professie, toch loop je vast.

Vast in je communicatie, en niet alleen zakelijk; privé kan het ook beter.

Je hebt jezelf wijsgemaakt dat het aan alles ligt behalve aan jou.

Je zit vooral jezelf in de weg en twijfelt over de keuzes die je maakt.

En laten we eerlijk zijn, je gesprekken kunnen ook echt beter.


Jij wilt je boodschap goed overbrengen zodat de ander echt begrijpt wat jij bedoelt.

Jij wilt authentiek, krachtig en zelfverzekerd zijn.

Jij wilt je focussen op wat echt belangrijk is, zowel zakelijk als privé.

Stop met vermijden en begin met bereiken.

JA! DAT WIL IK

DIT IS VOOR JOU ALS JE

 • Een sterk fundament willen hebben in communicatieskills.
 • Willen weten hoe je op elk niveau kunt verbinden.
 • Concreet en in verbinding zijn met anderen.
 • Doelen willen bereiken vanuit ontspanning.
 • Jouw talenten willen ontwikkelen en inzetten.
 • Willen staan voor wie je bent in elke situatie.
 • Bij jezelf willen blijven als het tegenzit.
 • Willen weten hoe het onbewuste je gedrag beïnvloedt.
 • Het gedrag van jezelf en anderen willen beïnvloeden.
 • De kracht van het mannelijke en het vrouwelijke willen leren inzetten.
 • Inzicht willen hebben in de werking van ons brein.

WAT LEER JE?

 • Het begrijpen en beïnvloeden van je eigen gedachten, emoties en gedrag.
 • Waar gedrag vandaan komt en hoe je dit kunt beïnvloeden.
 • Effectieve communicatievaardigheden om betere relaties op te bouwen en anderen te beïnvloeden.
 • Het identificeren en transformeren van belemmerende overtuigingen en patronen.
 • Het stellen en bereiken van duidelijke doelen en het creëren van een positieve mindset voor succes.
 • Hoe je de relatie met jezelf en anderen naar een hoger niveau kunt brengen.
 • Leer duidelijk communiceren over wat jij nodig hebt.
 • Leer vooral jezelf echt goed kennen.
 • De polariteit tussen het mannelijke en het vrouwelijke in de buitenwereld en in jezelf.
 • Wat jou bijzonder maakt als mens.
DAT WIL ik


HET BEYOND PROGRAM

Het Beyond Programma bestaat uit een intake, 2 individuele (online) coachingssessies en 14 trainingsdagen. Daarnaast neem je deel aan intervisie, maak je een reflectiewerkstuk en geef je een eindpresentatie. Het programma duurt in totaal ongeveer 8 maanden.

KENNISMAKING

Voor je start, maken we eerst kennis met elkaar. We vragen je om je huidige situatie, je gewenste situatie, hindernissen en hulpbronnen in kaart te brengen. Daar gaan we samen over in gesprek, leggen we de werkwijze van de School van Levenskunst uit en bespreken we de vragen die je nog hebt. Deze intake kan online of offline plaatsvinden en zal met een van de trainers van de School van Levenskunst zijn.

LET'S GO BEYOND!

MODULE 1

FUNDAMENT COMMUNICATIE

We gaan werken met hoe boodschappen (on)bewust worden verwerkt, welke lagen van communicatie er zijn en hoe dit bijdraagt aan verbinding en het bereiken van doelen. Je leert hoe je in kaart brengt wat je wilt bereiken. Je leert fundamentele modellen uit de NLP en hoe je deze kunt inzetten. Je krijgt inzicht in hoe je zelf informatie verwerkt. Deze hele module draait om een stevig communicatiefundament.

MODULE 2

FUNDAMENT VERBINDING

Hoe verbind jij en hoe verbindt de ander? Hoe verbind ik onbewust? Wat neem ik onbewust waar? Wat kan ik aan de ander zien aan non-verbale communicatie? Volg jij of leid jij onbewust? Hoe ga je van volgen naar leiden en andersom? Vanuit welke positie bekijk je iets en wat gebeurt er als je in een andere positie gaat staan? Hoe verandert je waarneming? In deze module ga je ervaren wat het antwoord is op deze vragen.

MODULE 3

HET GEHEIM VAN TAAL

Deze module gaat over taal. Wat wordt er nu daadwerkelijk wel of niet gezegd? Ontdek hoe vaak er gegeneraliseerd wordt, hoeveel er wordt weggelaten in wat iemand zegt, en hoeveel er wordt vervormd. Leer hoe je met het metamodel tot de kern komt van wat iemand zegt. Ontdek hoeveel hypnosetaal er gebruikt wordt in alledaagse gesprekken en hoe dit tegen je kan werken of juist in je voordeel kan zijn. Ontdek de kracht van taal.

MODULE 4

DOEL & DELEN

We gaan aan de slag met doelen. Welke doelen heb je? Wat is het doel achter je doel? Daarnaast kijken we naar de verschillende delen van jezelf. Willen die allemaal hetzelfde, of werkt het ene deel het andere deel tegen, waardoor je je doel niet bereikt? Hoe kun je verschillende delen laten samenwerken om je doel toch te halen? Welke innerlijke hulpbronnen heb je en welke hindernissen kom je tegen? Kortom, we gaan vanuit de diepte in onszelf werken om onze doelen te bereiken.

MODULE 5

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je een ander kunt begrijpen. In deze module draait het om jou als mens. Wat speelt er in je? Wat stop je weg dat eigenlijk je kracht is? Wat wil je niet onder ogen zien, maar wat je juist laat groeien? We onderzoeken ook hoe emoties werken, en hoe jouw emoties werken. Wat zijn emoties eigenlijk? Daarnaast kijken we naar de harde en zachte kanten in je leven. Hoe kun je vanuit zachtheid krachtig zijn? Wie ben jij? Daar draait het om in deze module.

MODULE 6

BREIN & BEÏNVLOEDING

Het brein is een complex onderdeel van ons menszijn. In deze module gaan we aan de slag met onze drie breinen: het reptielenbrein, het limbische brein en neocortex. Waarom vertellen we onszelf zoveel verhalen? Hoe werkt het brein nu eigenlijk? En we geven een inleiding in de beïnvloedingspsychologie. Hoe zetten bedrijven dit in? Hoe word ik zelf beïnvloed en hoe kan ik beïnvloeden? We maken je in deze module bewust van onbewuste processen.

WAT LEVERT HET OP?

Het Beyond-programma biedt professionals:

 • Verbeterde communicatievaardigheden om effectiever te communiceren met collega's, klanten en partners.
 • Een grotere veerkracht en flexibiliteit om met veranderingen en uitdagingen om te gaan.
 • Een beter begrip van zichzelf en anderen, wat leidt tot verbeterde relaties en teamwork.
 • Meer zelfvertrouwen en assertiviteit in het bereiken van persoonlijke en professionele doelen.
 • Een beter zelfinzicht, wat bijdraagt aan authenticiteit.
 • Het vermogen om betere verbindingen te maken, wat resulteert in verbeterde relaties, ook privé.
 • Het kunnen toepassen van beïnvloedingstechnieken, zowel als professional als binnen het bedrijf.
 • Een effectievere aanpak om doelen te bereiken.
DAT WIL IK


KORTOM:

Investering: 3.750 euro excl. btw

Duur: 14-daagse training

Extra: Intake, intervisie & 2 (online) coaching sessies

Locatie: Veenendaal

Deelnemers: Max. 18

Tevens is het mogelijk om deze training in-company te volgen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

DAT WIL IK


DE TRAINERS

Femke

Door het inzetten van Femke haar speelsheid, humor, kwetsbaarheid en kennis zorgt zij voor verbinding, diepgang en plezier.

Shirley

Onze breinexpert waar psychologische wijsheid samen komt met wetenschappelijke kennis.

Bettine

Bettine neemt je mee in de kunst van taal op een analytische wijze , zodat het bijdraagt aan je professionele ontwikkeling.

Anne

Anne neemt je mee de diepte in. Ze spiegelt delen die je kunt inzetten als professional.

WIL JE MEER WETEN?

Ben je nieuwsgierig of dit iets voor jou is of wil je meer informatie? Voel je vrij om een (online) persoonlijk adviesgesprek in te plannen. Tijdens een persoonlijke kennismaking kunnen wij je alles over dit programma vertellen en kun jij al je vragen stellen. Op basis daarvan kunnen wij adviseren of dit programma aansluit bij waar jij staat in het leven en bij jouw behoeften.

INSCHRIJVEN

Op dit moment zijn er nog geen startdata bekend. Geef hieronder aan of je op de hoogte gehouden wilt worden wanneer we starten, of als je meer informatie wilt ontvangen. Tevens is het mogelijk om deze training in-company te volgen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.