DE KUNST VAN VROUW ZIJN

IK DOE MEE

DE KUNST VAN VROUW ZIJN

IK DOE MEE
Deze training geeft inzicht in (on)zekerheid. Hoe werkt dit, hoe ga je hier goed mee om. Waardoor ontstaat onzekerheid en hoe ga je hiermee om zodat je meer in je kracht komt te staan.

Wat houdt vanuit liefde werken in? Wat is de basis van liefde en hoe vertaal je dit in je werk. Wat houdt dat eigenlijk in liefde voor je werk? Wat zijn eigenlijk jouw grenzen? En hoe blijf je daarbij?

Hoe verbindt je op diepere lagen. Hoe verbindt je met de kern van een vrouw en met de kern van een man? Waarom werkt een een-tweetje met een man(nelijke energie) zo goed?

VOOR WIE?

Deze diepgaande 2-daagse is voor de vrouw uit een professionele omgeving die vanuit het diepst van haar wezen vrouw wil zijn zonder zich onzeker te voelen over wie ze is.


Een combinatie van kennis en beleving voor meer vrouwelijk bewustzijn (in een professionele omgeving).

DE AANTREKKINGSKRACHT VAN DE VROUW

Een vrouw wordt krachtiger en vrouwelijker op het moment dat ze verantwoording neemt voor haar schaduwkant zodat ze toegang krijgt tot de positieve kant van het onbewuste; Het mannelijke in haarzelf. Haar animus. Door deze te integreren zal ze in alles veel vrouwelijker worden vanuit archetypische perspectief. Vanuit hier ontstaat de 'magie'.

IK DOE MEE


DE KERN VAN HET VROUWELIJKE

Je bent hier omdat er waarschijnlijk iets niet lekker gaat. Je waarschijnlijk ontzettend moe wordt van de 'mannelijke omgeving' om je heen. Een omgeving waar het draait om resultaat, focus en gaan met die banaan. Dit maakt je onzeker. Onzeker over hoe je werkt, onzeker over hoe je collega's, je werkgever en de mensen om je heen over je denken. Je werkt keihard om alle ballen hoog te houden zowel in de werksfeer als in de privésfeer. Je hoofd loopt over van alles wat je 'moet'. Het meest ben je bezig met je aan te passen in elke situatie in hoe jij denkt dat je zou moeten zijn. Kortom onzekerheid is het 'probleem'.


Tijd om af te rekenen met die onzekerheid en je te verbinden met de kracht van het zijn van een vrouw. In deze diepgaande 2-daagse verbinden we ons met de kern van het vrouwelijke en ontdek je wat daar speelt.


Het grootste verschil met elke andere 'In je kracht staan als vrouw training'?

Beleving van de diepte. Geen stel je niet zo aan en geloof in jezelf geneuzel. Kennis making met diepgaande verbinding met het onbewuste waar de magie van het beïnvloeden ligt. 

Het beste advies dat ik ooit kreeg, wil je iets leren uit een boek of van iemand die het proces zelf doorlopen heeft?

IK DOE MEE

ALS VROUWEN AUTHENTIEK VROUWELIJK WORDEN DAN KUNNEN MANNEN AUTHENTIEK MANNELIJK WORDEN

AAN HET EINDE VAN DEZE 2-DAAGSE HEB JE ANTWOORD OP DE VOLGENDE VRAGEN

  • Hoe verbind ik vanuit het vrouwelijke (in een professionele omgeving)
  • Hoe werkt de kunst van het samenwerken met een man(nelijke energie)
  • Bewustzijn op hoe onzekerheid ontstaat
  • Wat is (zelf)liefde 
  • Wat is mijn grens
DIT WIL IK

Anne Mulder - van Veenendaal

Even voorstellen 

Mijn naam is Anne Mulder, eigenaar en trainer van de school van levenskunst. Als mens heb ik enorm veel geïnvesteerd in mijn eigen reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Van NLP, schaduwverlichting, filosofie, sjamanisme, ayahuasca ceremonies, leiderschapstrainingen, een intensieve literatuurstudie op gebied van bewustzijn, non dualiteit en persoonlijke ontwikkeling, tot aan een de studie beïnvloedingspsychologie.


Niks is mooier dan compleet vanuit je vrouwzijn het leven te leven!!

€ 395,-
€ 199,-

2-DAAGSE TRAINING
De kunst van vrouw zijn in een professionele omgeving

Datum: vrijdag 18 en zaterdag 19 november 2022

Tijdstip: 10.00 - 16.00 uur

Locatie: Amerongen