PLANTMEDICIJN CEREMONIE

Een reis naar je diepste zelf

 Een Reis naar het Diepste van Jezelf


We uitnodigen je uit voor een reis naar het diepste van jezelf door middel van plantmedicijnceremonies. In deze wereld van overvloedige schoonheid en natuurlijke heling ontdekken we de verborgen kracht van zelfgenezing die in de natuur om ons heen schuilt.

Een plant ceremonie is een eeuwenoude mystieke traditie die zijn oorsprong vindt in het Amazonegebied. Wat inhoudt dat je in contact komt met het goddelijke. Al duizenden jaren worden plantenmedicijnen gebruikt door inheemse bevolkingen voor persoonlijke heling en transformatie.


Wat kan een plant ceremonie voor jou betekenen?

Het opent bewustzijnslagen waardoor je je ware zielsessentie kunt ervaren. Het zuivert op fysiek, emotioneel, mentaal en zielsniveau. Het opent de innerlijke zintuigen en brengt je in contact met spirituele ervaringen, levenslessen, visioenen over het verleden en de toekomst van de aarde, de kosmos en jezelf.

Maar het gaat verder dan dat. De planten kunnen je ook confronteren met het pijnlichaam, een deel van je onderbewuste waar pijnlijke, angstige en teleurstellende ervaringen liggen opgeslagen, zelfs uit vorige levens en de levens van je voorouders. Het ervaren van een plant ceremonie is een unieke manier om je lichaam en geest te reinigen van alle ballast die je in de loop van je leven hebt opgebouwd, en heling mogelijk te maken.


Bij de School van Levenskunst begrijpen we het belang van het beoefenen van deze ceremonies in een veilige omgeving, onder deskundige begeleiding. Voordat je deelneemt aan een ceremonie, is het cruciaal om te onderzoeken of deze planten geschikt zijn voor jou.


Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat psychedelica nieuwe verbindingen in de hersencellen kunnen stimuleren, wat kan bijdragen aan de behandeling van diverse aandoeningen, zoals posttraumatische stressstoornis (PTSS), depressie, verslavingen, angsten en angststoornissen. Sommige deelnemers melden zelfs na slechts één sessie positieve veranderingen, waarbij een korte reis aanvoelt als jarenlange therapie.

Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom organiseren wij uitsluitend ceremonies met ervaren en liefdevolle begeleiders, die diverse therapeutische, sjamanistische en helingservaringen hebben. Onze plant ceremonies zijn geschikt voor iedereen die het diepe verlangen heeft om vanuit hun ware zielspotentie te leven, bereid is aan zichzelf te werken en verantwoordelijkheid wil nemen voor hun leven.


Deze reis naar het hart van jezelf bij de School van Levenskunst kan diepgaande transformatie brengen en de weg vrijmaken voor heling op alle niveaus. Het is een kans om jezelf te ontdekken, te helen en te groeien op manieren die je misschien nooit voor mogelijk had gehouden. Doe mee aan onze plantmedicijn ceremonies en laat jezelf transformeren door de kracht van de natuur en het diepste van je eigen wezen te verkennen.