CONNECT & COMMUNICATE

Workshops & trainingen voor professionals, gebaseerd op de strategieën van NLP en de invloed van het onbewuste vanuit de psychologie. Duurzame relaties, meesterschap in communicatie en authentiek leiderschap. Groei, ontwikkel en leer echt verbinden als professional en als mens.

ONTDEK DE KRACHT VAN VERBINDING EN DE KRACHT VAN AUTHENTIEKE COMMUNICATIE

In een wereld waarin we op school allerlei kennis leren, vergeten we vaak wat het betekent om mens te zijn. We leren wat emoties zijn, maar niet hoe we ermee om moeten gaan. We luisteren naar woorden, maar vragen zelden naar de diepere betekenis erachter.

We worden aangemoedigd om vanuit ons hoofd te leven, te denken dat ons denken alles weet, terwijl we de connectie met onszelf en anderen verliezen. De digitale wereld heeft een enorme invloed op hoe we tegenwoordig communiceren, waardoor we vaak communiceren via schermen en vergeten hoe we een echt gesprek moeten voeren.

We zijn uitstekend geworden in kennis vergaren en passen ons voortdurend aan binnen kaders, wat leidt tot pleasen en aanpassen. We weten vaak niet meer wat we zelf écht vinden of willen, en geven politiek correcte antwoorden die niet overeenkomen met wat we voelen.

Als professional ben jij waarschijnlijk erg goed in je vak. Maar weet je nog wie de persoon is die dat vak uitoefent? Weet je nog wie je bent? Als je jezelf als mens niet ontwikkelt, loop je achter. Je blijft hard je best doen om beter te worden, maar dat is paradoxaal.

Als je weet wie je bent, wat jou bijzonder en authentiek maakt, dan hoef je niet meer zo hard te werken. Dan verandert de wereld voor je, zowel zakelijk als privé. En het wordt leuk!

Daarom bieden wij speciaal voor jou onze Connect & Communicate trainingen aan. Leer (weer) verbinden met jezelf en anderen. Ontdek hoe aantrekkelijk je wordt als je authentiek bent.

Dit levert gegarandeerd succes op, zowel zakelijk als privé.

Word krachtig & aantrekkelijk als professional en als mens. Sluit je aan bij onze workshops en trainingen en ontdek de kracht van authentieke communicatie.

ONZE TRAININGEN

RELATE PROGRAM

Hoe zorg je voor een zakelijk huwelijk in plaats van een one night stand?

Een 2-daagse cursus om te leren verbinden op elk niveau en te ontdekken hoe communicatie echt werkt.

FUNDAMENT PROGRAM

5-dagen training waarbij je het fundament legt voor verbinding & communicatie. Zacht in verbinding, krachtig in communicatie.

BEYOND PROGRAM

14-daags programma wat voorbij het standaard verbinden en communiceren gaat. Wordt bijzonder in verbinden met jezelf en de ander.

DEEP DIVE PROGRAM

Een 18-daags programma waarin je de diepte ingaat in het verbinden en communiceren. Bereik meesterschap in het verbinden met jezelf en anderen. Excelleer in communicatie, terwijl je zowel als mens en als professional boven jezelf uitstijgt, met beide voeten op de grond.