DE KUNST VAN EEN INGEVING OMZETTEN NAAR WERKELIJKHEID

Holistisch mentorschap voor personal branding & marketing voor zzp-ers die zichzelf in de markt willen zetten.

Je (online)uitingen werkelijkheid, weten hoe het werkt met concreet actieplan. We gaan van hart naar hoofd.

Met als resultaat de juiste uitstraling, de juiste klanten en geld op je rekening.

IK WIL

VAN INGEVING NAAR WERKELIJKHEID

Holistisch mentorschap voor personal branding & marketing voor zzp-ers die zichzelf in de markt willen zetten. Je (online)uitingen werkelijkheid, weten hoe het werkt met concreet actieplan. We gaan van hart naar hoofd.

Met als resultaat de juiste uitstraling, de juiste klanten en geld op je rekening.

22+
jaar creatieve ervaring
333+
uur aan trancereizen
999+
uren aan design
43
jaar aan lichtwerk

Ik zoek jou!

IK DOE MEE!
Ik wil mijn website eindelijk eens goed hebben en het ook zelf kunnen aanpassen. Ik ben zo klaar met gedoe. Ik verdrink in de online systemen. Ik wil mijn energie in de juiste uitstraling hebben. Ik zou hulp kunnen gebruiken.
Ik heb een idee en nog een en nog een, ik heb zo veel moois te brengen. Ik ben best creatief en handig, echter ik weet niet waar te beginnen. Ik mis mijn focus. Ik weet niet zo goed waar te beginnen. Ik heb tools en hulp nodig bij het concreet maken.
Ik weet heel goed hoe de wereld van 'magie' van het universum werkt. Maar hoe krijg ik dat goed in kaart. Hoe krijg ik mijn energetische frequentie duidelijk in de online wereld? En dan zo dat ik het zelf kan aanpassen. In eigen beheer.

"Ik help jou met de transformatie van je (ziels)missie in de (online) (marketing)wereld"

IK BEN KLAAR VOOR DE TRANSFORMATIE


JE BENT ZZP-ER MET EEN MISSIE EN JE WILT MENSEN HELPEN...

Je bent hier met een missie, een missie om de wereld mooier te maken. Vanuit je ziel te creëeren. Je wilt je (ziels)missie neerzetten in de (online) wereld. Echter 'klooi' je steeds wat aan. Soms krijg je zelfs wel eens een klant vanuit je social media. Vaker komt het er echter op neer, dat je meer aan het scrollen bent om te kijken hoe een ander iets doet, dan dat je daadwerkelijk zelf wat onderneemt. Je visualiseert wat af.  Je stemt je regelmatig op het universum af. Echter tot nu is het nog niet, wat het zou moeten zijn. Jij mag en bent zo klaar om je licht te laten stralen. Alleen de 'taal' van de (online) marketing en design wereld begrijp je (nog) niet helemaal.

Laat staan hoe sales werkt. Hoe zou het voor je zijn, als je straks zelf je website zou kunnen maken, kunt onderhouden. Je gebruik kan maken van een goed systeem, een systeem dat werkt. Je daadwerkelijk ook een plan hebt. Hoe zou het voor je zijn om daadwerkelijk vanuit zielsniveau de (online) marketing wereld te betreden. Zonder lastige strategieën, maar wel met een systeem. Een systeem dat je snapt. Hoe zou het zijn als er iemand is, die samen met jou van jouw (ziels)missie een 'personal brand' maakt.

Mijn naam is Anne. In de creatieve wereld leerde ik de kracht van creatie en dat authenticiteit de kern is. Als mens heb ik enorm veel geïnvesteerd in mijn eigen reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Van NLP, schaduwverlichting, filosofie, sjamanisme, ayahuasca, leiderschapstrainingen, een intensieve literatuurstudie op gebied van bewustzijn, non dualiteit en persoonlijke ontwikkeling, tot aan een studie beïnvloedingspsychologie. Zelf heb ik moeite met hokjes denken. Om het beestje dan toch een naam te geven noem ik mezelf levenskunstenaar. Het is maar een woord. Als levenskunstenaar inspireer ik mensen bezieling te geven aan hun kracht, missie en menszijn. 

Met mijn jarenlange ervaring in de design & marketingwereld in combinatie met het zijn van een nieuwetijdsmens kan ik op dit vlak moeiteloos de verbinding maken met hemel en aarde.

Wat zou ik je graag helpen de wereld een beetje mooier te maken met jouw missie.


null

Maar Anne, wat levert het me op?

Hele goeie vraag! Concreet, aards. Na een half jaar heb je, je website staan. Deze maak je zelf (onder mijn begeleiding) en kan je altijd zelf aanpassen. Je huisstijl compleet, je klantreis in kaart gebracht, een plan voor je marketing en je weet hoe je deze zelf kan uitvoeren.


null

DAT IS WAT IK NODIG HEB

Jij! ZZP-er (in spé)

  • Je bent een zzp-er met een missie.
  • Je wilt zelf je website kunnen maken, aanpassen en beheren.
  • Het is tijd om alles in 1 concept te gieten.
  • Je wilt vanuit je hart naar je hoofd werken i.p.v. andersom.
  • Je hebt behoefte aan focus.
  • Je wilt niet simpelweg een personal brand en marketingplan, je wilt hem ook uitvoeren.
IK BEN KLAAR VOOR MIJN LICHT IN DE ONLINE WERELD

Samen maken we de wereld mooier!

Lieve zzp-er met een missie,

Ik voel je! Het is niet makkelijk om mensen, de wereld mooier te maken. Het is een uitdaging om de juiste uitstraling neer te zetten en de focus te houden.


Vind samen met mij de focus, de juiste uitstraling en krijg de juiste tools om jouw missie neer te zetten.    .


Hoe zou het zijn als je precies weet hoe je je website aanpast? Als je juist die ene ingeving vanuit het universum krijgt en dit direct om kan zetten in een concept. Een concept dat bij jouw (uit)straling past. De juiste content op de juiste kanalen kan creëeren? Dat niet alleen op de energetische en fysieke frequentie wordt gemanifesteerd, maar ook op de online frequentie?

In dit traject gaan we van het universum naar de (online) aarde. We starten altijd vanuit het universum. Vanuit het hart, vanuit de ziel. Hiermee leggen we het juiste veld aan, zodat de energie omgezet kan worden in iets concreets. In dit traject werken we zowel 1 op 1 (zowel op de energetische als op mind laag) als in een groep samen. Drie keer een 1 op 1 sessie en 7 keer een groepssessie. Hier zetten we een veld neer om in te creëeren. In deze space ga je daadwerkelijk zelf je website en online systeem opzetten. Daarnaast kun je me nog 3 x een half uur telefonisch als hulpbron inzetten. Na het half jaar hebben we nog 3 x om de 2 maanden een online meeting om te zorgen dat het hart van jouw missie (online) door blijft kloppen. In dit alles ben ik je mentor. Ik geef je als extra ook nog wat aardse sales tips ;). Doe je mee? Maken we samen de wereld wat mooier?

JA! LATEN WE SAMEN DE WERELD WAT MOOIER MAKEN

Maar Anne, wat gaan we eigenlijk doen?


We gaan een halfjaar traject aan waarin we van jouw missie een 'personal brand' maken en zetten samen je marketing neer. Zodat jij op elke frequentie kan stralen.


null

IK DOE MEE

Sessie 1

In deze 1 op 1 sessie gaan we naar de bron, naar je ziel, naar je onbewuste. Wat heeft je dat te vertellen? Wat is je missie? Wat heeft jouw onbewuste te geven, maar ook wat heeft je ziel nodig? We gaan diep de bron in. Verbinden op diepniveau. Met andere woorden we maken intense verbinding met jouw onbewuste

Sessie 2

In deze 1 op 1 sessie gaan we aan de slag met je ikigai, je missie, je identiteit en jouw golden cirkel. Je ikigai is een concept uit Japan die in kaart brengt wat de reden is dat je elke dag uit bed komt. Het brengt in kaart wat de wereld nodig heeft, waarvoor je betaald kunt worden, waar je goed in bent en waar je van houdt. D.m.v. de logische niveau's uit de NLP vertalen we dat vervolgens naar jouw bedrijfspiramide. Vanuit de Golden Cirkel van Simon Sinek bepalen we jouw 'why, how en what'. Tevens pakken we ook de kleur op die je vanuit je ziel gegeven wordt, om zo de geboorte van jouw 'personal brand' te laten ontstaan.

Sessie 3

Dit is een hele dag waarin we met een groep werken. We werken niet klassikaal, maar zetten een veld neer met z'n allen waarin alles al is. Vanuit hier komt de doelgroep door, maken we een moodboard, starten we met de juiste (uit)straling. Tevens vertel ik je wat een klantreis is, leg ik het begrip funnel uit en brengen we je positionering in kaart. Tevens starten we met Canva.

Sessie 4

Dit is weer een hele dag waarin we in groep werken met de kracht van het veld. Deze dag brengen we je complete huisstijl handboek in kaart, de klantreis en je funnel. We starten met het maken van de producten voor de funnel.

Sessie 5, 6 en 7

In deze 3 dagen werken we in de groep en zetten we vanuit het veld je website neer, alle tools worden uitgelegd, de keuze van je systeem. We maken gebruik van de systemen die door ontwikkelaars zijn gemaakt. De systemen waar we mee werken zijn vanuit je eigen keuze Phoenix van de IMU, of jouw web. We focussen ons op waar we goed in zijn, dat is stralen. Net zoals dat deze partijen goed zijn in het bouwen van systemen. Zo maken we met z'n allen de wereld mooier vanuit onze eigen kracht.

Sessie 8

Dit is weer een groepssessie. We werken vanuit het veld en in deze dag gaan we inhoudelijk in op jouw marketingsysteem. Tevens gaan we aan de gang met wat nu eigenlijk content is. Hiervoor maken we ook een concreet plan. Zodat aan de einde van deze dag jouw marketingplan en systeem staat.

Sessie 9

Dit is de laatste groepsdag. Deze afsluitende dag wordt gebruikt om alle puntjes op de i te zetten. De laatste dingen af te maken, vragen te stellen en heerlijk in de juiste energie af te sluiten. Tevens is hier ook de mogelijkheid om wat aardse salestips op te doen ;).

Sessie 10

Dit is een 1 op 1 sessie. Deze sessie kan je ergens in het volgende half jaar inzetten. Misschien heb je behoefte om 1 op 1 een stukje te werken aan je site. Wellicht zijn er andere zaken die aan het licht komen die we moeten transformeren. Kortom dit is de joker. Deze kan je inzetten wanneer jij hulp nodig hebt.

3 x (telefonische/online) trouble shooting

Gedurende het halfjaar traject kan het zijn, dat je even ergens (technisch/holistisch) vast loopt. Daarvoor heb je 3x de mogelijkheid om troubleshooting in te zetten.

Hartslag van je missie na het halfjaar traject

Na het halfjaar, wanneer alles staat, heb je nog de mogelijkheid om in maand 8, 10 en 12 een online meeting in te plannen om vragen te stellen en om bij te sturen. Zodat je hartslag van je missie blijft kloppen.

IK BEN KLAAR OM VAN MIJN INGEVING WERKELIJKHEID TE MAKEN

MET WELKE SYSTEMEN GAAN WE WERKEN?

Met Phoenix van de IMU. In dit systeem kan je websites maken zoals deze. Wat ook heel fijn is, ze hebben een heel fijn betaalsysteem namelijk Plug & Pay. Je kan er ook voor kiezen dat we JouwWeb gebruiken. Qua email programma is Mailblue heel fijn. Dit platform is in het Nederlands en geeft mogelijkheden tot automatiseren. Kortom een systeem waarin je niet moeilijk hoeft te doen. Ik snap dat jij niet een opleiding tot designer hebt gevolgd. Mocht je het nog niet weten er bestaat Canva. In dit programma kan je gratis hele mooie dingen maken. Mocht je voor de Pro versie kiezen dan kan je compleet los.

Maak jij nu al gebruik van een ander systeem en dat bevalt je prima dan kan dat natuurlijk ook!

IK DOE MEE

                   

FAQ

Ik ben totaal niet technisch, is het dan ook wat voor mij?

De techniek daar hebben we goeie partijen voor. Dit traject is niet technisch wel praktisch. Ik leer je stap voor stap hoe je het zelf kan doen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja! Je kan in 1x of in 6x betalen. Mocht dit niet haalbaar zijn neem dan even contact op dan kijken we samen naar wat passend is.

Ik ben niet creatief wat nu?

Dat is een beperkende overtuiging ;). Maar heel praktisch! Dat hoeft ook niet. We werken met canva. Canva heeft al heel veel creatieve input klaar staan. Stap voor stap laat ik je zien hoe je dit heel handig kan gebruiken.

Ik ben al even bezig en heb al e.e.a. staan. Kan ik dan toch mee doen?

Ja! Neem even contact op en dan bespreken we het door.

Ik wil eerst graag even contact kan dat?

Ja zeker! Stuur even een mailtje naar anne@anne-mulder.com dan maken we een afspraak

Met welke systemen werken we?

We maken gebruik van de systemen van Canva, JouwWeb, IMU en Mail blue. Maak je al gebruik van een ander systeem overleg en wil je toch meedoen? Dat kan! Neem even contact met ons op dan overleggen we even.

                 

TOCH NOG EEN VRAAG? OF CONTACT?

Heb je toch nog een vraag? Dat kan! Mail me dan even met de knop hieronder.

LIEVER 1 op 1 WERKEN?

Dat is ook mogelijk! Dan krijg je intensieve 1 op 1 begeleiding in het het hele traject!

Klik op de knop, hieronder en stuur me een mailtje met je telefoon nummer. Dan bel ik je even en stemmen we e.e.a. af.

VAN INGEVING NAAR WERKELIJKHEID


IK WIL MEE DOEN!


Alles kan je manifesteren, je hoeft alleen maar te beginnen.


Startdatum: (voorjaar 2023)


Dit 6 maanden traject gaat jou helpen om van je zingeving, je missie werkelijkheid te maken. Je zingeving te transformeren naar een concreet (online) plan. Zodat jij de wereld mooier kan maken, energetisch offline en online! Met als resultaat de juiste uitstraling, de juiste klanten en geld op je rekening.


Druk op de knop hieronder en ik hou je op de hoogte wanneer dit traject start.


(training start vanaf minimaal 4 deelnemers)