DE KUNST VAN VERBINDEN, BEINVLOEDEN EN COMMUNICATIE

In 2 dagen meer inzicht in verbinden, communiceren en beïnvloeding dan je ooit op school hebt geleerd!

IK DOE MEE

Leer hoe beslissingen echt gemaakt worden.

BEÏNVLOEDINGS

PSYCHOLOGIE

In deze training maken we gebruik van de wetenschappelijke technieken uit de  beïnvloedingspsychologie. Deze draait om doordringen in de diepte van het psyche van het zelf om daar bewust de onbewuste processen te activeren welke gedrag aanstuurt. Wat zit daar in het onbewuste?

DIEPTE
PSYCHOLOGIE

 We gebruiken de inzichten vanuit de diepte psychologie oftewel analytische psychologie van Carl Gustav Jung. Denk daarbij aan begrippen als archetypes en schaduwwerk. Wat werkt er diep vanuit ons onbewuste in ons door. Hoe integreren we dat in ons professionele leven.

We maken gebruik van strategieën uit de NLP.  NLP houdt zich bezig met wat mensen doen, voelen, denken. Hoe werkt dit intern en extern. NLP draait om krachtige technieken om doelen te bereiken, effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Het geeft inzicht in je onbewuste.

DOEL VAN DE KUNST VAN VERBINDING, BEINVLOEDEN EN COMMUNICATIE

 Deze 2-daagse draait om de vaardigheden beïnvloeden, communicatie en verbinding in een professionele omgeving.


Professionele ontwikkeling staat nooit stil, daarom is deze 2-daagse ontwikkeld zodat we je bij deze beweging kunnen begeleiden. Deze geeft je een nog breder fundament onder je professionele skills en leren enerzijds tools om ethisch te beïnvloeden en verrijken anderzijds je communicatie skills. Zodat jij op een dieper niveau kan verbinden.


Hiervoor maken we gebruik van de levenskunstmethode. De levenskunst methode in een professionele omgeving draait om beïnvloeden, verbinden en communiceren en is een methode waarmee je een stuk inzicht krijgt hoe het onbewuste werkt. Daarnaast is het een methode welke je mogelijkheden biedt om dingen op een andere manier te bekijken.


Het doel is dat je de ander en jezelf beter leert begrijpen, leert kennen, zodat je eigenaarschap kan nemen over de situatie en deze ethisch kan beïnvloeden. Met als resultaat diepere verbinding, krachtige communicatie en persoonlijke groei.

Hierdoor zal je beter in staat zijn je doelen te bereiken en een groei in bewustzijn te maken. Hierdoor wordt je aantrekkelijker (dus een leuker mens) om mee te verbinden zowel professioneel als privé.

KRIJG MEER BEWUSTZIJN OP HET ONBEWUSTE PROCESSEN

De neurowetenschap heeft aangetoond dat we per seconde 11.200.000 bits aan informatie binnen krijgen in ons onbewuste. 60 bits per seconde wordt er door ons bewustzijn verwerkt. Je leest het al.. 200.000 keer meer wordt er informatie verwerkt in ons onbewuste. Terwijl we denken dus druk bezig te zijn met het verklaren van ons gedrag, keuzes en gevoelens weten we eigenlijk dus niet eens waarom we doen wat we doen.

Ga mee op reis in onbewuste processen en ontdek waarom mensen doen wat ze doen. Waarom jij doet wat je doet en hoe je dat ethisch kan beïnvloeden.

IK DOE MEE


Het probleem...

In onze (professionele) gesprekken zijn we onbewust bezig met verhalen die we onszelf vertellen. Het verhaal wat de ander verteld nemen we waar zonder echt te luisteren, zonder de ander echt  te zien en zonder diep te voelen wat de ander nu werkelijk bedoelt. We vullen het in. We doen aannames, hebben verwachtingen en 'denken' het antwoord wel te weten. Hierdoor raak je de verbinding met jezelf kwijt en de verbinding met de ander. Als we vervolgens toenadering zoeken in een (professionele) relatie raken we vervolgens teleurgesteld in de uitkomst. Relaties met je werkgever, je personeel, je collega's, je privé relaties zelfs je seksuele relatie laten vaker leegte achter dan complete vervulling. Vaak halen we een 'deal' wel binnen op kennis maar nog vaker blijven we met een 'leeg' gevoel achter welke we vervolgens op allerlei manier proberen te vullen. We zoeken verklaringen, maken verhalen, of vullen ons fysiek met allerlei destructief gedrag wat even voor een goed gevoel zorgt.

De oplossing

Diepe verbinding, krachtige communicatie en intens het leven beïnvloeden zodat jij elk doel behaald. Dat ga je doen door wetenschappelijke technieken uit de beïnvloedingspsychologie te combineren met de strategieën uit de NLP en dit te benaderen met inzichten vanuit de diepte psychologie oftewel analytische psychologie van Carl Gustav Jung.

De reis

Hoe werkt beïnvloeding en beïnvloedt  je de ander?
Hoe werkt nu diepe communicatie met jezelf en de ander

PERSOONLIJKE

GROEI

Wie, wat en hoe zit het met jezelf 

In deze 2-daagse maak je kennis met


  • Beïnvloeding van het brein, neocortex, reptielenbrein

  • Universele beïnvloedingsstrategieën van Cialdini

  • De taal van het onbewuste

  • Emoties

  • Wat is nu het bewuste en het onbewuste

  • Neurologische niveau’s van Gregory Bateson

  • NLP communicatiemodel

  • Representatie systemen

  • Het wereldbeeld en hoe er wordt waargenomen

AAN HET EINDE VAN DEZE TRAINING

  • Weet je hoe je de neocortex oftewel het gezonde verstand kan beïnvloeden

  • Hoe je het reptielenbrein om de tuin kan leiden

  • Kennis van de universele beïnvloedingsstrategieën van Cialdini

  • Heb je ervaren hoe de symbolische taal van het onbewuste werkt

  • Kennis en ervaring in hoe emoties voor en tegen je werken

  • Kennis van de ervaring van de beslissing vanuit het onbewuste

  • Kan je gebruik maken van diverse NLP strategieën

  • Weet hoe je met een ander kan verbinden

  • Kun je beter tot de kern komen in je gesprekken

  • Kan je passievol communiceren.

  • Kom je tot de ontdekking wat tegen je werkt

DIT WIL IK

Anne Mulder - van Veenendaal

Beïnvloedingspsycholoog

Even voorstellen

Mijn naam is Anne Mulder, eigenaar en trainer van de school van levenskunst. Als mens heb ik enorm veel geïnvesteerd in mijn eigen reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Van NLP, schaduwverlichting, filosofie, sjamanisme, ayahuasca ceremonies, leiderschapstrainingen, een intensieve literatuurstudie op gebied van bewustzijn, non dualiteit en persoonlijke ontwikkeling, tot aan een de studie beïnvloedingspsychologie.


  Tof om je tools en tricks te leren op het gebied van beïnvloeding, communicatie & verbinding!  

✨Verbinding is magie zowel zakelijk als privé ✨

€495,-
199,-*

DE KUNST VAN VERBINDEN, BEINVLOEDEN EN COMMUNICATIE
2- daagse

Voordat je, je plek reserveert dit gaan we dus doen.


Kennismaken met de

 • Beïnvloedingspsychologie
 • Communiceren op meerdere lagen
 • Kennis maken met diverse NLP strategieën

Meld je nu aan!Datum: 24 & 25 november 2022

Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Locatie: Amerongen

*prijs is excl. btw