DE KUNST VAN HET LEVEN

Een inspiratieboek | Anne Mulder – van Veenendaal

INSPIRATIEBOEK | Creatie vanuit pure bezieling

“Een belachelijk creatief, authentiek en filosofisch boek voor meer wijsheid op gebied van persoonlijke ontwikkeling en minder oordeel over het leven”

✅  Leiderschap vanuit een diepere betekenis
✅  Inzicht in waarom je doet wat doet
✅  Wat communicatie & zintuigen gemeen hebben
✅  Creativiteit als “denkwijze”
✅  Liefde uitgelegd
✅  Waarom alles energie in beweging is
✅  Het verschil tussen wijsheid en kennis
✅  Wat het maakt dat jij en ik hetzelfde zijn
De kunst van het leven - Anne

“Met haar boek inspireert ze mij om voluit het leven waar te nemen.  Compleet vrij in wat ik verder wil uitzoeken voor mijn eigen ontwikkeling.

Bettine Bakker – Stronkhorst

De kunst van het leven zal vragen oproepen en aanzetten tot ‘ontwaken’, maar bovenal zal het je inspireren om je eigen waarheid te ontdekken.

“En zo begon ik jouw boek te lezen, mag ik mee op reis in jouw ontwikkelingsproces. Ik ben geraakt door de wijze waarop je de thema’s aanraakt, je daarin volledig vrij laat wat van jou is en aan de lezer overlaat wat dat voor hem/haar zou kunnen zijn, zonder daar een oordeel over te hebben.”
We hebben als kind geleerd hoe we dienen te leven. Wat als je dit doorziet, kan loslaten en vanuit je ware essentie betekenis kan geven aan dit leven?
Een authentiek artistiek boek gecreëerd vanuit pure bezieling.

 

– Laat je inspireren om vanuit complete bezieling te leven –

 

DANK JE WEL DAT JIJ ER BENT

Anne Mulder
Anne Mulder - Levenskunst
De kunst van het leven | Anne Mulder
De kunst van het leven | Anne Mulder
Wat er op de achterflap staat:

Dit boek is voor iedere mooie ziel op aarde die dit leest. 

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik niet in deze maatschappij paste. Ik was niet eens het zwarte schaap. Nu weet ik dat ik zowel het witte als het zwarte schaap ben. Het heeft mij mezelf beter doen begrijpen. En misschien herken je jezelf hier wel in.

Ik neem je graag mee naar de Kunst van het Leven, alle inzichten die mij hebben geïnspireerd naar het pad tot hier. Het is mijn pad geweest naar innerlijke vrijheid, geluk, verlichting. Het heeft mij vooral innerlijke rust gebracht. 

Dus ik kan hier een prachtig stukje op deze achterkant van het boek neerzetten, maar het is nog altijd mijn beeld van de wereld. Ik weet niet wat jouw beeld van de wereld is. Jij hebt gelijk en ik heb gelijk. We zijn tenslotte allemaal energie in beweging.

Geloof niets van wat ik hier schrijf. Vorm vooral je eigen mening. Dat je vooral mag ontdekken wat je in essentie bent. 

Dit is het resultaat.

Ik hoop dat het je inspireert.

Anne Mulder – van Veenendaal

In de creatieve wereld leerde ze de kracht van creatie, en dat authenticiteit de kern is. Als mens heeft ze enorm veel geïnvesteerd in haar eigen reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Van NLP, schaduwverlichting, sjamanisme, leiderschapstrainingen tot aan een studie beïnvloedingspsychologie. Zelf heeft ze moeite met hokjes denken. Om het beestje dan toch een naam te geven, dan maar levenskunstenaar. Het is maar een woord. Als levenskunstenaar inspireert ze mensen om bezieling te geven aan hun kracht, missie en menszijn. Ze woont samen met haar man, haar 3 kinderen Coen Lars en Mila, 6 kippen en een konijn.